Friday, January 4, 2008

Ros, te og tang

Åh, te gjør verden til et bedre sted å være i. Særlig når noen, i dette tilfellet Virrvarret Ida Sofie, gir ros og tilbakemelding på ens egen teblogg, og sender nye, fine folk på besøk. En blir inspirert til å leke mer med te og tang, og det minner meg på at jeg skal prøve å skaffe tangte, en form for kinesisk te brygget på tørket tang. Kineserne er kreative krek når det gjelder te.

4 comments:

 1. Så bra! Jeg mener tebloggen og engelen har masse-masse potensiale (c; Så nå håper jeg mange kommenterer og ikke minst drikker te ^-^

  ReplyDelete
 2. potensiale er nesten det beste av alt, da har en stadig et sted å vandre mot. Og jeg også håper på masse te og kommentarer, det hadde vært så veldig kjekt!

  ReplyDelete
 3. Teblogg er festlig!
  Jeg kan forøvrig informere om at jeg nå har gått til innkjøp av 1) tesil og 2) en stor pose med rooibos te fra den lille teboden som også selger tyggegummite.

  Stolt!

  ReplyDelete
 4. Med god grunn, også. Stolt av deg selv! Jeg vil gjerne drikke rooibos når jeg kommer til deg, så sant du ikke har drukket den opp. Og kanskje snuse på tebutikken din, jeg er tross alt veldig nysgjerrig på hva mer polakker kan om te.

  Og du har fått din egen post, som du ser :)

  ReplyDelete